Buropix is de specialist in (her)inrichting van uw kantoor of bedrijfsgebouw. We leveren en plaatsen kantoormeubilair met oog voor ergonomie, akoestiek & verlichting. Een comfortabele, ergonomische en leuke werkomgeving vinden we belangrijk. U ook?

Naar aanleiding van de Roadshow 2022 van Arco (NL), fabrikant van met vakmanschap gemaakte (massief) houten vergadertafels, wil Buropix de duurzame kantooromgeving van morgen in de schijnwerpers zetten. Enerzijds door onze POPUP-showroom te openen voor het grote publiek, anderzijds door professionele eventdagen met boeiende infosessies te organiseren.

Circular business & Geurmarketing 

dinsdag 27 september

Sprekers

Katrien De Bel 
| Dataflex

Van een circularity program tot de CO²-voetafdruk meten & compenseren. Bij Dataflex blijven ze manieren vinden om hun impact op het milieu te verminderen. Een gezond bedrijf gaat niet enkel over de ideale monitorarm en ergonomie, maar ook over duurzaamheid.

Marten van Leeuwen
| More Circular

40 % van ons afval is afkomstig van de bouwindustrie.
Marten van Leeuwen, de oprichter van 'More Circular', werkte jarenlang in de afvalindustrie en zag zo vanop de eerste rij hoeveel we als maatschappij weggooien. Hij
besloot zijn vaardigheden als ingenieur te gebruiken om een proces te ontwikkelen dat een restmateriaal kon transformeren tot iets van waarde: lampen, ontworpen om eindeloos hergebruikt te worden.

Patrick Vaesen & Evgenia Balabkina 1010ZEN

Geur is de sterkste van de zintuigen die verbonden is met geheugen en emotie. Een geur heeft het vermogen om gedrag te beïnvloeden en bijna onmiddellijk herinneringen op te roepen. Het kan een merkervaring versterken! Ruikt het ergens lekker, dan voelen we ons op ons gemak, beoordelen we de omgeving positiever en willen we er (onbewust) door deze positieve ervaring weer terugkomen.