Buropix is de specialist in (her)inrichting van uw kantoor of bedrijfsgebouw. We leveren en plaatsen kantoormeubilair met oog voor ergonomie, akoestiek & verlichting. Een comfortabele, ergonomische en leuke werkomgeving vinden we belangrijk. U ook?

Naar aanleiding van de Roadshow 2022 van Arco (NL), fabrikant van met vakmanschap gemaakte (massief) houten vergadertafels, wil Buropix de duurzame kantooromgeving van morgen in de schijnwerpers zetten. Enerzijds door onze POPUP-showroom te openen voor het grote publiek, anderzijds door professionele eventdagen met boeiende infosessies te organiseren.

Smart Office II 

dinsdag 11 oktober

Sprekers

Jan Denneman | Good Light Group

"We gebruiken licht niet enkel om beter te kunnen zien. Volgens de wetenschap is licht ook een belangrijke voedingsbron voor ons lichaam". Jan Denneman, voorzitter van de Good Light Group, leert ons hoe de gezondheid en het welzijn van werknemers verbeterd kunnen worden door goed licht op de werkplek. Jan werkt al meer dan veertig jaar in de lichtindustrie en weet als geen ander welk effect licht heeft op de mens. Hij was Vice President bij Philips Lighting (nu Signify) in functies op het gebied van innovatie, ontwikkeling, marketing en duurzaamheid. De wetenschap is er heel duidelijk over: goed licht is net zo belangrijk voor onze gezondheid als goede voeding en goed bewegen. Hoe kunnen we goed licht in binnenruimtes realiseren om zo de gezondheid en het geluk van de gebruikers van de verlichting te verbeteren? En hoe kunnen we dit doen op een duurzame manier? We brengen meer dan 90% van ons leven binnen door, afgeschermd van daglicht. Daar zijn de lichtniveaus meestal goed genoeg zijn om te kunnen zien, maar overdag veel te laag en 's avonds meestal veel te hoog voor een goede gezondheid. Wat bijna niemand zich realiseert is dat binnen de lichtniveaus vergelijkbaar zijn met de sterkte van daglicht buiten rond de momenten van zonsopgang en zonsondergang. Als je overdag binnen bent, mis je dus de kracht van daglicht als de zon op is. Onze biologische klok raakt daarvan in war en de kwaliteit van onze slaap gaat achteruit, met alle nadelige gevolgen voor inzetbaarheid, gezondheid en geluk. De elektrische verlichting binnen moet dus het gebrek aan daglicht compenseren. Goed licht is het juiste licht op het juiste moment. 

Jens Kühn | LIZ Smart Office

Laat medewerkers flexibel werken door desk-sharing en transformeer uw kantoor naar een flex-office dankzij een app of browser. Bied u en uw medewerkers de vrijheid en flexibiliteit van een productievere werkomgeving. Of het nu gaat om ad-hoc vergaderingen in een groep of een last-minute verandering van plaats van een collega.